Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2016 11:18 - Русифицирането на България придобива агресивен характер под скиптъра на “миротвореца” Борисов
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 1591 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

http://ivo.bg/2016/07/30/русифицирането-на-българия-придобив/


 

Ваканционни “русофобски” записки 2016:

Автор: SMS

Пеевските хибридни медии редовно, след всяко “рязане на лентички” задават въпрос с какво ще остане в историята правителството на Б. Борисов?
Новите метро линии и асфалта, спортните зали за мачлета и култовата простотия на всички властови нива (съзаклятническото „разбиране между прости”) са твърде дребни „плюсове” на фона на върховното престъпление, на непоправимото бедствие, което ББ допусна умишлено по време на двата си мандата- безпрепятственото заселване на Българското черноморие с половин милион руснаци, предимно зависими от Путин държавни служители и пенсионирани военни. Допусна го с помощта на герберските кметове по морето, на които правителството щедро изсипа милиони евро за сметка на Северозападна България, кметове все етнически руснаци или руски възпитаници, които ентусиазирано подпомогнаха тази инвазия, осигурявайки на руските граждани редица законови привилегии като статут на “постоянно пребиваващи”, предхождаща стъпка към издаване на европейски български паспорти. Имайки предвид наглите изказвания на ботоксовия гном , че “Там, където има руснаци и се говори руски език, там е Русия!”, сигурно скоро трябва да очакаме вежливите им зелени човечета и у нас с някакъв измислен повод или направо без повод, защото “курица не птица”!

На фона на тази съвсем реална опасност от руска окупация по морето ни, вместо сами да търсим “под дърво и камък” (като гаранция за националната ни сигурност) колективна защита със съседите си от НАТО, Борисов по матросовски зове за “демилитаризация” на Черно море и реално БЛОКИРА общи защитни действия на съседните черноморски държави! Искал яхти, водни колела, руски туристи и алъш-вериш… “миротворецът му с миротворец”! Някои пък казват, че най-много искал да запази руското военно превъзходство в Черно море и контабандата на лукойлското си другарче Валентин Златев…Така че в българските учебници по история най-вероятно ще пише: По времето на Б. Борисов България загуби Черноморието си.

Мисля, че тази година “малкият” ББ най-после може спокойно да рапортува на ботоксовия си кумир, че желанието му да русифицира Българското черноморие, е изпълнено!
Черноморското ни крайбрежие вече е двуезична зона, на публични места се говори предимно руски език, на български по-малко, местните го говорят само вкъщи. Повечето от билбордовете също са на русский язык и рекламират руски хотели и ваканционни селища по нашето море, традиционни руски стоки – водки и сальодки, русские меха, русские духи, русский цырк и други „пляски”.

Въпреки странния им (меко казано) “български” език, тази година назначенията на руснаци в обшинската администрация, пощите и други държавни институции (където съвсем не е мястото на чужденци!) вече не учудва никого. Направо си е в реда на нещата!

На плажовете, освен български спасители, вече има и някакви рускоговорещи (също с червени гащета и свирки), които се разпореждат по пясъчната ивица и организират всеки ден (между 10 и 11 часа) едночасови масови строеви подготовки, шумни занимания във водата под звуците на руски маршове: “Раз два, три, четыре!”, като настойчиво канят всички плажуващи да се включат в мероприятието.

Забелязах, че „постоянно пребиваващите” често карат коли с германска регистрация. Може би на колите с руска нещо им се случва? А ако усетят твърда съпротива на обичайната си великоруска арогантност, започват да „хитреят”, представят се за украинци. В магазините по морето вече имат алергия от тези клиенти, защото крадат направо от рафтовете и въпреки фиксираните цени, настойчиво продължават да искат „скидка”.
В несебърския залив, Равда и още по-на юг, въпреки спорадичните питания на възмутени и отчаяни местни граждани, се строят нови и нови затворени “ваканционни” комплекси, които приличат на комуналкии и са изкупени „на зелено” предимно от пенсионирани руски военни: “Форт Нокс” има три огромни комплекса само в Несебърския залив и още други на юг, RiU “Хелиос” на Валентин Златев е огромен нов град в началото на Свети Влас, яхтеното пристанище на братя Диневи също се разраства под звуците на всекидневна мутренска заря.
Очевидно е, че се подготвят нови строителни терени, защото гората в близост до тези “ваканционни” крепости усилено се сече посред бял ден и се пали умишлено. Достатъчно е да се сравнят снимки от залива преди година и днес, за да се констатира разликата в пейзажа.
Странно е наистина къде са еколозите ни и защо не задават въпроси на ваклооката екоминистърка, която уж била бургазлийка, на регионалната министърка, на кмета и най-вече на архитекта на Несебър (известен повече като „оня селянин”)? Хората в града масово твърдят, че никой не гласува за този кмет , но по неведоми причини винаги се оказва, че след изборите той пак е “избран”. Сменил е няколко местни партии, а последия път се бил кандидатирал като “независим”. Чий кмет е този бивш футболист ? Кой го избира ? Той български кмет ли е въобще? (Явно несебърлии са много “тъпи” граждани, щом не могат да попълнят правилно дори една изборна бюлетина, съдейки по броя на “невалидните” бюлетини, странно защо все на избиратели, предпочели друг кандидат кмет!)

Старият Несебър, част от световното културно наследство, става все ПО-НЕАВТЕНТИЧЕН, безличен и унил. Въпреки слуховете за постъпили значителни средства за връщане на традиционната калдаръмена настилка и реставрация на възрожденската архитектура, трите основни улици продържават да са покрити с изровен от дъждовете и вятъра асфалт. Като прибавим и ориенталските сергии с кичозни “сувенири”, предимно матрьошки, руски знаменца, ушанки с червени петолъчки и тениски с лика на Путин ….
И не трябва ли, след като градът е част от световното културно наследство, поне главният му архитект да се избира с национален конкурс, състезание между творчески проекти за развитие и реставрация на града с публично обсъждане, а не градът-музей да се поверява безотговорно на милостта на „оня селянин” с култ към асфалта?
И той
Кръчмите по Черноморието ни се огласяват от хип- хоп ритми със следния забележителен текст (с извинение, но не и към културния ни министър!):
Fuck USA, viva Rusia!
Не щеме вече таз европейска цигания, уроспия!
Fuck Гейропата, viva Rusia!
Следва креслив припев: “Сделано в СССРРРРРРРРРРРРР!”
А на дансинга съвсем нормално изглеждащи младежи като ЗОМБИРАНИ се поклащат в ритъма на хибридния “хип-хоп”…
За пръв път чух този музикален “шедьовър” на примитивна, със сигурност добре платена руска пропаганда, в заведенията на Слънчев бряг, но вече е станал нещо като “химн” на цялото ни Черноморие!

Пренаселеността на плажа наложи да споделя една маса с две класически мутреси, но прекарания “съвместно” половин час не се оказа пропиляно време, защото неочаквано станах очевидец на прилагане „на живо” на поне три хибридни „опорни точки”:

1.Ако някой започне да критикува поведението на руснаците наоколо, въобще нещо руско или руската агресия към съседните държави, разговорът мигновено СИЛОВО се праща към темата Турция, робството, атентатите, джихадистите : “Ама ти какво предпочиташ, да дойдат турците ли?!”

2.А на витаещият логичен въпрос защо все пак никой не се преселва и не иска да ходи да работи в Русия, едната чалгаджийка ентусиазирано заразказва как нейна позната имала приятелка, която се омъжила за руснак, имали дете и сега живеели там. “Приятелката” била толкова възхитена от големите заплати и живота в Русия, от социалните придобивки като детски надбавки, детски градини, ваканции и условията на живот като цяло, че въобще не искала да се връща в България! На въпроса в кой град на великата матушка живее “приятелката” и какво работи отговор не последва, от което човек логично стига до извода, че такава сюрреалистична приятелка просто не съществува в реалния живот, а само в хибридния.

3.Русия ни е освободила от турското робство, тя е нашата освободителка и затова трябва да я обичаме, а Левски бил …изнасилвач на млади жени! На въпроса откъде има тази информация за Апостола отговорът беше, че в Бургас живеела една потомка на роднина на Левски и тя знаела тези неща от “семейните спомени”!
Какво морално падение! Какво скудоумие! Да оплюеш дори Апостола на свободата ни и да оскверниш свещената му жертва, за да слугинстваш на чужди интереси!

От сега нататък “миротворецът” Борисов може театрално да си свиква колкото си иска съвети за национална сигурност, загрижено да обикаля границите и да заплашва министри, да се прави на наивен палячо, да плаши с Турция, със световния тероризъм и международното положение, но без да споменава най-голямата за страната ни опасност – струпването на огромен боен руски черноморски флот в Крим, без да споменава Русия, на която престъпно разреши да “отхапе” КАТО НАЧАЛО най- красивата част от България – топлото ни, благодатно за туристически поминък, но и стратегически значимо море!

Да, пеевските медии често задават въпроса с какво щяло да остане в историята управлението на Борисов?
Има реална опасност Б Борисов да остане в историята ни като ЛИКВИДАТОРЪТ на 1400 годишната държава България.

Затова МАЙДАН !

 



Гласувай:
6



1. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, nkf!
30.07.2016 13:28
Това нашествие на нагли русъветски парвенюта и окупирането на черноморието ни от тях си е реална опасност, която всяко лято ми се набива в очите. Но още по-жалко е слугинското поведение на хваналите се за палците рубладжии, които скоро ще забравят българския, ще плюят по националните ни герои и светини и ще боготворят миризливия русъветски ботуш, ниско наведени. Срам за България! И тия ми се правят на патриоти, организират патриотични сдружения и партии и се правят на велики родолюбци, докато веят руски знамена и говорят на руски. Спирам, защото ми се придрайфа от тая паплач!
цитирай
2. nkf - Здравей, благодаря за пиветств...
30.07.2016 14:20
Здравей, благодаря за пиветствието, макар че не аз съм автора на статията. Съгласявам се с всичко, което си изтъкнал в коментара; но трябва да внеса една корекция: така наречените "националисти" са слабо представени /даже никак/ в местните парламенти и в местната изпълнителна власт. Истината е, че п.п. ГЕРБ доминира общините и цялата тази русфикация и предателство става от техни ункционери. Емблематичен пример е кметът ни димитър николов. Същият е класически пример за руска агентура и безродник и комунист до мозъка на костите си. Но пък е зам. на бойко борисов, дето е десен-заевропейско-развитие-гражданин-русофоб! И аз спирам, че ми с еповръща от руски слуги-безродници-комунисти и от руски подчовеци-дегерати-евразийски и направо азийски - скотове!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2523701
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031